Jobba hos oss

Kockar till Bistro Garros

Vi på Bistro Garros söker nu kockar till vårt nya projekt med premiär i slutet på augusti. Vi har haft denna restaurang i 6,5 år och drivit den som lunchrestaurang med catering, konferens och fester. Nu kommer vi bygga om i sommar och satsa på kvällsöppet där målet är att bli en riktigt bra krog i Bromma, Alvik med fokus på kvalitet, service, känsla. Inriktning är fransk bistro med influenser från Sverige, Italien, Spanien. Det ska kännas välkommet att komma till oss, vare sig det gäller en slink in för ett glas vin eller en öl till en storstilad måltid med vänner eller familj. Vi kommer ha kvar lunchen och öppettider blir hela dagar från 10.00 – 23.00 ca (köket stänger 22.00). Schemaläggning 07.00 – 23.00.

Jobbet är schemalagt, heltid med timlön. Lön och förmåner efter ök. Provanställning 6 månader därefter tillsvidare. Tillträde mitten på augusti.

Vi vill att du är duktig på smaker, snygga upplägg, ett kvalitetstänk där mat och service är A och O.

Vi erbjuder ett jobb som har krav men även en arbetsplats med glädje, respekt mot varandra, bra betalt till rätt person, bra gäster. Vi vill bygga ett bra team för hösten där vi alla jobbar tillsammans för att skapa det bästa och en bra arbetsplats med en hemtrevlig atmosfär.

Restaurangen ligger i Alvik, Bromma. Vi ligger i en tennishall med 14 banor, 1 squashbana, Sats gym. Mesta gästerna kommer utifrån men en hel del tennisspelare kommer till oss.

Finner du detta intressant så kontakta mig på följande mailadress med ett CV.
Går även bra att ringa mig för vidare frågor på 0708-358311.

Väl mött

stefan@bistrogarros.se

Stefan Hedenskog
Krögare Bistro Garros