Boka bord

SERVIS TILL BISTRO GARROS

Vi på Bistro Garros söker nu servispersonal och bartender till vårt nya projekt med premiär i slutet på augusti. Vi har haft denna restaurang i 6,5 år och drivit den som lunchrestaurang med catering, konferens och fester. Nu har vi byggt om i sommar och kommer satsa på kvällsöppet där målet är att bli en riktigt bra krog i Bromma, Alvik med fokus på kvalitet, service, känsla. Inriktning är fransk bistro med influenser från Sverige, Italien, Spanien. Det ska kännas välkommet att komma till oss, vare sig det gäller en slink in för ett glas vin eller en öl till en storstilad måltid med vänner eller familj. Vi kommer ha kvar lunchen och öppettider blir hela dagar från 10.00 – 23.00 ca (köket stänger 22.00).

Jobbet är kvällstid, tisdag till lördag, kan även erbjuda schemalagt måndag till lördag där man skiftar mellan lunch/kväll. Heltid eller extra med timlön. Lön och förmåner efter ök. Provanställning 6 månader därefter tillsvidare. Tillträde slutet augusti.

Vi vill att du är trevlig och serviceminded, gillar kvalitet och där mat och service är av intresse.

Vi erbjuder ett jobb som har krav men även en arbetsplats med glädje, respekt mot varandra, bra betalt till rätt person, bra gäster. Vi vill bygga ett bra team för hösten där vi alla jobbar tillsammans för att skapa det bästa och en bra arbetsplats med en hemtrevlig atmosfär.

Restaurangen ligger i Alvik, Bromma. Vi ligger i en tennishall med 14 banor, 1 squashbana, Sats gym. Mesta gästerna kommer utifrån men en hel del tennisspelare kommer till oss.

Finner du detta intressant så kontakta mig på följande mailadress med ett CV.
Går även bra att ringa mig för vidare frågor på 0708-358311.

Väl mött,

Stefan Hedenskog
stefan@bistrogarros.se
Krögare Bistro Garros