Boka bord

Boka lördag den 29/6!

Då är det party på Garros igen när vi kör köks och bartömning innan semesterstängning! 
Vi tänder grillarna på terrassen och serverar en härlig grill & dessertbuffé för endast 295kr/person!!!
I baren serveras drinkar, vin, öl 

På scenen spelar Gibson band och Bistrokvartetten!!

Varmt välkomna till Garros oktoberfest fredag den 22/9!
Vi dukar upp en buffé med schweinshaxe, kalvschnitzel, tyska korvar, vegetariskt, pajer, ostbricka, surkål, bratkartoffeln, apfelstrudeln med vaniljsås…. Allt detta för endast 325kr/person
Livemusik och feststämning!
Missa inte detta och boka ert bord nu!

Bea & Stefan med personal

Oktoberfest

Ginafton!

Fredag den 3/2 kör vi ginkväll med livemusik och engelsk buffé!

Vi slår upp portarna kl 17 och kör till midnatt...
Vi serverar en gin-anpassad buffé för endast 425 kr/person och har givetvis signature cocktails. Livemusik av vårt husband Bistrokvartetten
Boka ert bord här på hemsidan eller ring 08-56435612

Fredag den 25/11 kör vi julbord med livemusik!

Vi dukar upp ett härligt julbord på verandan och ni kan äta, dricka och njuta i matsalen och lyssna på livemusik av vårt husband!

Pris 695 kr/person inkl välkomstglögg med snacks

Fredag den 28-e oktober kör vi tryffelafton med en 4-rätters meny för endast 695 kr/person.
-Pocherat ägg med knaprig skivling och riven vintertryffel
-Smörslungad pappardelle med vår egen kycklingfond, parmesan och hyvlad vintertryffel
Rosastekt hjortfilé med barolosås, potatisterrin och hyvlad vitvintertryffel
-Garros bistrorost med romtryffel

Vi kommer även ha några a la carte rätter på menyn

Livemusik av våra eminenta ungdomar från Rytmus musikskola

Efter förra årets succé kör vi oktoberfest i år igen med livemusik, tyska klassiska rätter såsom schweinshaxe, kalvschnitzel, thuringer med mera...!
Livemusik av en sextett som spelar i härlig tyroleranda!
Vi öppnar kl 17 och kör till sent..
I kranen har vi Löwenbrau octoberfest bier!
Boka ert bord redan nu på vår hemsida:)! 

Oktoberfest

Kräft/grillfest

Ikväll dukar vi fram kräftor med VB-paj, Rhode island, vår hembakta baguette med vispat brynt smör och en grillanpassad buffé med olika sallader, såser med mera och grillar havsabborre, hängmörad entrecôte, vegoburgare..

Artister blir dessa härliga ungdomar från Rytmus musikskola! Edvin/Felicia/Jim/Ofelia kommer rocka!

Varmt välkomna och boka bord här på vår hemsida!

Edvin, Felicia, Ofelia 

Dessa tre härliga ungdomar kommer spela i pausen samt efter Greg G Curtis!
De går på Rytmus musikskola och brinner för sin musik!

Greg G Curtis

Greg ”G” Curtis II är född i Austin, Texas, och är en en sångare, skådespelare och låtskrivare. Han har skrivit, producerat och framfört låtar för över 20 stora TV-program och 2016 så kom Greg på sjätte plats i svenska ’Idol’. Greg har även varit bakgrundssångare för flera stora artister i Melodifestivalen och Eurovision, såsom Benjamin Ingrosso, Eric Saade, Nano, Faith Kakembo, Liamoo och Hanna Ferm.

Joanné Nugas och Gustav Renberg

Joanné Nugas kommer till Bistro Garros! Joanné har jobbat proffesionellt som sångerska sedan 2012 och är verksam främst inom pop, soul, rnb och jazz-genren. Idag är hon ute på turné med den världsetablerade vokalgruppen ”The Real Group” och vid sidan om frilansar hon som sångerska och sjunger bl.a. bakom artister såsom grammynominerade Bernhoft, Benson Boone, Loreen, Carola, Tusse, Thomas Stenström, mfl. Varmt välkomna!’

Oscar & Niklas

"Oscar & Niklas spelar soulmusik med influenser från Country, Blues och Funk. Efter att ha spelat tillsammans i band många år har dom nu satt ihop en akustisk duo som strävar efter ett mer intimt och nära sound.”

Magnus Midelf

'Magnus Midelf är tillbaks för ännu en magisk kväll på Bistro Garros! Gustav & Magnus kommer att bjuda på personliga favoriter från artister som John Mayer, Sting och Bo Kaspers Orkester och tar gärna emot ett eller annat önskemål. Varmt välkomna!'

Jenny Hedman och Gustav Renberg

'Jenny är en mycket uppskattad sångerska och låtskrivare från Stockholm. Efter examen från Kungl. Musikhögskolan i fjol har hon setts på livescener runt om i landet i olika konstellationer, bland annat senast med gruppen Lumen Voices. Under kvällen kommer Jenny och Gustav att bjuda på en jazzig & soulig repertoar och en fantastisk stämning - varmt välkomna!'

Amanda Ginsburg

Amanda Ginsburg kommer till Bistro Garros! Amandas musik har tagit en bred publik med storm sedan debutalbumet "Jag har funderat på en sak" kom 2018. Året därpå fick hon en Grammis, och hösten 2020 kom den andra skivan ”I det lilla händer det mesta”, som 2021 gav henne ytterligare en Grammis i kategorin Årets Jazz. Sedan genombrottet har Amanda Ginsburg medverkat i bl.a. Allsång på Skansen, SVTs Nationaldagsfirande och Nyhetsmorgon. Hon har också fått Olle Adolphson-stipendium, Stim-stipendier och Sveriges kompositörers/ textförfattares Jazzpris. Varmt välkomna till en kväll i jazzens tecken!

Carl Rangnitt

Carl Rangnitt kommer till Bistro Garros! Carl är en sångare, underhållare och artist ifrån Stockholm. Carl har tidigare jobbat som showartist på underhållningskoncept som Eztrad och Golden Hits, och är bl.a. del av ett av Stockholms största showband, About Time. Kvällen till ära kommer de bjuda på personliga favoriter från Stevie Wonder, Bill Withers och Michael Jackson.
Varmt välkomna!

Andreas Moe

"Andreas Moe kommer till Bistro Garros! Andreas har tidigare turnerat i både Europa och Amerika, bl.a. som förband till den amerikanska stjärnan John Mayer, och samarbetat med storheter som Avicii och Tiësto. Varmt välkomna!”

Matilda Gratte kommer till Bistro Garros!

Matilda är en låtskrivare, sångerska och multi-instrumentalist. Hon har turnernat med artister som Zara Larsson och Ed Sheeran och har även skrivit och släppt musik med några av Sveriges största artister. Matilda och Gustav kommer att bjuda på deras favoriter från R&B/neo-soul-repertoaren tillsammans med originalmusik från Matilda’s egna artistprojekt, ELMA.

Varmt välkomna!