Boka bord

Joanné Nugas och Gustav Renberg

Joanné Nugas kommer till Bistro Garros! Joanné har jobbat proffesionellt som sångerska sedan 2012 och är verksam främst inom pop, soul, rnb och jazz-genren. Idag är hon ute på turné med den världsetablerade vokalgruppen ”The Real Group” och vid sidan om frilansar hon som sångerska och sjunger bl.a. bakom artister såsom grammynominerade Bernhoft, Benson Boone, Loreen, Carola, Tusse, Thomas Stenström, mfl. Varmt välkomna!’

Oscar & Niklas

"Oscar & Niklas spelar soulmusik med influenser från Country, Blues och Funk. Efter att ha spelat tillsammans i band många år har dom nu satt ihop en akustisk duo som strävar efter ett mer intimt och nära sound.”

Magnus Midelf

'Magnus Midelf är tillbaks för ännu en magisk kväll på Bistro Garros! Gustav & Magnus kommer att bjuda på personliga favoriter från artister som John Mayer, Sting och Bo Kaspers Orkester och tar gärna emot ett eller annat önskemål. Varmt välkomna!'

Jenny Hedman och Gustav Renberg

'Jenny är en mycket uppskattad sångerska och låtskrivare från Stockholm. Efter examen från Kungl. Musikhögskolan i fjol har hon setts på livescener runt om i landet i olika konstellationer, bland annat senast med gruppen Lumen Voices. Under kvällen kommer Jenny och Gustav att bjuda på en jazzig & soulig repertoar och en fantastisk stämning - varmt välkomna!'

Amanda Ginsburg

Amanda Ginsburg kommer till Bistro Garros! Amandas musik har tagit en bred publik med storm sedan debutalbumet "Jag har funderat på en sak" kom 2018. Året därpå fick hon en Grammis, och hösten 2020 kom den andra skivan ”I det lilla händer det mesta”, som 2021 gav henne ytterligare en Grammis i kategorin Årets Jazz. Sedan genombrottet har Amanda Ginsburg medverkat i bl.a. Allsång på Skansen, SVTs Nationaldagsfirande och Nyhetsmorgon. Hon har också fått Olle Adolphson-stipendium, Stim-stipendier och Sveriges kompositörers/ textförfattares Jazzpris. Varmt välkomna till en kväll i jazzens tecken!

Carl Rangnitt

Carl Rangnitt kommer till Bistro Garros! Carl är en sångare, underhållare och artist ifrån Stockholm. Carl har tidigare jobbat som showartist på underhållningskoncept som Eztrad och Golden Hits, och är bl.a. del av ett av Stockholms största showband, About Time. Kvällen till ära kommer de bjuda på personliga favoriter från Stevie Wonder, Bill Withers och Michael Jackson.
Varmt välkomna!

Andreas Moe

"Andreas Moe kommer till Bistro Garros! Andreas har tidigare turnerat i både Europa och Amerika, bl.a. som förband till den amerikanska stjärnan John Mayer, och samarbetat med storheter som Avicii och Tiësto. Varmt välkomna!”

Matilda Gratte kommer till Bistro Garros!

Matilda är en låtskrivare, sångerska och multi-instrumentalist. Hon har turnernat med artister som Zara Larsson och Ed Sheeran och har även skrivit och släppt musik med några av Sveriges största artister. Matilda och Gustav kommer att bjuda på deras favoriter från R&B/neo-soul-repertoaren tillsammans med originalmusik från Matilda’s egna artistprojekt, ELMA.

Varmt välkomna!