Dagens husman: Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatisHögrevschili med gräddfil, ris och nachosÅngad och lättsaltad färsk koljafilé med brynt smör, pepparrot, dill och kokt potatisVeg: Kantarellquiche med machésalladDagens varma grönsak: HaricotsvertsFråga personalen om allergier eller ursprung
Dagens husman: Kokt kalv i dillsås (G,L) med kokt potatis och inlagd gurkaGrillad Iberico högrev i tunna skivor `Kebab` med picklad rödkål, vitlöksås (Ä), röd sås och fried riceInkokt lax med beurre blanc (L) och kokt potatisVeg: Aubergine och zucchinigratäng (G,L) med rosmarin/timjan med fried riceDagens varma grönsak: Ugnsrostade rotsakerDagens side-soppa (ingår i lunchen): Högrev Fråga personalen om allergier eller ursprung. G=gluten, L=laktos, M=mjölk, Ä=ägg
Dagens husman: Porterstek med sås (L), vinbärsgelé och råstekt potatisLammfärsbiff fylld med fetaost (L,Ä), serveras med oreganosås (L) och råstekt potatisTorskqueneller (G,Ä) med hummerfondsås (L) och risVeg: Ostgratinerade enchiladas fyllda med sojaprotein, serveras med tomatsalsa och bechamel (G,L)Dagens side-soppa, grönsaksfond (Vegan)Fråga personalen om allergier eller ursprung, G=gluten, L=laktos, M=mjölk, Ä=ägg
Dagens husman: Rimmad lax med dillstuvad potatisSchweizerschnitzel (fylld med edamerost och skinka)(G med vitlökssmör och potatisAndalusisk fisk och skaldjursgryta med aioliVeg: Bakad blomkål med brynt smör och tryffelpeccorinoDagens varma grönsak: BrytbönorVarje torsdag har vi pannkaksbuffé med vår egen hallonsylt som dessert!Fråga personalen om allergier eller ursprung
Grillfredag!Varje fredag tänder vi grillen och serverar nedan..Från grillen: koreansk grillad entrecôte Bulgogi, tigerräkor i lime/chili/koriandermarinad, friterad tofu TempuraTillbehör: Sojaemulsion, chili/sojadipp, sweet&sour dipp, jasminris, grillad spetskål, chiligurkaDagens vegetariska: Friterad tofu Tempura med ovan tillbehörFråga personalen om allergier eller ursprung
Stängt
Ingår: Dagens side-soppa, dagens side-sallad, hembakt bröd, stilla/sparkling vatten, kaffe med dessert
Salkhallen / Alviks torgGustavslundsv. 159167 51 Bromma
Måndag - fredag 10.00 - 14.30
restaurang@bistrogarros.se08-564 35 612